Αποκάλυψη! Πόσα χρήματα πήρε ο Ντόντα από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση;

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μετά από έντεκα χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο.

Η ζωή τους βρέθηκε για άλλη μια φορά στα φώτα της δημοσιότητας και οι αποκαλύψεις μέχρι και σήμερα για τον γάμο τους και την άστατη ζωή του αθλητή είναι πολλές.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ζήτησε διατροφή πολλών χιλιάδων ευρώ από τη χρυσή κληρονόμο. Ποσό αστρονομικό για εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά όχι και για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορούσε να του δώσει, αλλά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του γάμου τους την απατούσε, φυσικά δεν θέλησε να του δώσει αυτά που ζητούσε.

Άλλωστε, δεν πέρασε αρκετός καιρός από την ημέρα που οι δυο τους χώρισαν κι εκείνος όχι μόνο γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, αλλά παντρεύτηκε ξανά. Η Αθηνά Ωνάση από την πλευρά της κλείστηκε στον εαυτό της και σε συνεργασία με τους δικηγόρους της προσπαθούσε να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου εκείνος να μην πάρει όσα ζητούσε.

Ο Αλβάρο σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, το οποίο τον «έκαιγε» κάνοντας λόγο για «fake news».

Ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε στο Gala: «Έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί ζει στη Βραζιλία και φυσικά χτίζει προφίλ. Παντρεύτηκε στην Πορτογαλία και ζει στη Βραζιλία. Όταν δηλώνεις πράγματα για τα οποία ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει ο άμεσος αντίλογος, μπορείς να περιγράψεις τον έγγαμο βίο σου με χρυσά γράμματα ενώ στην πραγματικότητα απάτησε την Αθηνά με τη Νικόλ είκοσι μέρες μετά τον γάμο τους. Βέβαια, ισχύει ότι ο γάμος ήταν εξαιρετικός γι’ αυτόν. Τον έκανε πλούσιο, διάσημο, τον μετέτρεψε κατά κάποιον τρόπο σε Ωνάση, του άνοιξε χιλιάδες πόρτες. Και από εκεί που ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο βρέθηκε με πάρα πολλά λεφτά. Άρα, ο γάμος ήταν τέλειος γι’ αυτόν. Για την Αθηνά όμως δεν ήταν».

Η έρευνα του Αλέξη Μανθεάκη για το βιβλίο του και τα όσα του είπε το call girl, βοήθησαν τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στην διεξαγωγή του διαζυγίου τους.

«Ήρθε η ώρα που η Αθηνά και οι δικηγόροι της μου είπαν να πάρω τον φάκελο που είχε δώσει η Νικόλ σε έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με το όνομα Τιερί Μορό, τον κορυφαίο δικηγόρο του Βελγίου που είχε αναλάβει τη Μισέλ Μαρτέν, γυναίκα του παιδεραστή Ντίτρου, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Βέλγιο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πήγα εγώ και η Νικόλ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες και το ίδιο βράδυ τον δώσαμε στον δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία. Μου είπαν ‘’καταπληκτικό, έκανες τρομερή δουλειά’’ αλλά μετά τους έχασα και αναρωτήθηκα γιατί δεν με ενημέρωσαν όπως έκαναν παλιότερα ο Ρουσέλ και οι δικηγόροι του που με ενημέρωναν για κάθε τους βήμα» κατέληξε ο συγγραφέας.

Ο Ντόντα όταν ενημερώθηκε για τον περιβόητο φάκελο που τον «έκαιγε» άλλαξε στάση.

Ο φάκελος αυτός σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους της Αθηνάς ως μοχλός πίεσης προς τον Αλβάρο αλλά δεν κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Τελικά, τι χρήματα πήρε ο αθλητής από την Αθηνά Ωνάση;

«Ενώ όταν βγήκε ο φάκελος υπήρχε μια λυσσαλέα μάχη και γινόταν απανωτές αγωγές από πλευρά του Ντόντα, ξαφνικά όταν βγήκε ο φάκελος ηρέμησαν τα πράγματα» είπε στο Gala ο Αλέξης Μανθεάκης και συνέχισε:

«Έτσι, ενώ ζητούσε 10.000 δολλάρια την ημέρα για διατροφή, συν τα άλλα που ήταν συνεννοημένα για το προγαμιαίο, τελικά πιστεύω ότι πήρε γύρω στα 11 εκατομμύρια».

«Αυτός βρήκε την ευτυχία πλούσιος πλέον, με μια κοπέλα πιο νέα από την Αθηνά» κατέληξε ο συγγραφέας.

Η Αθηνά και ο Αλβάρο όταν ήταν παντρεμένοι και τίποτα δεν φανέρωνε την εξέλιξη της σχέσης τους.

Τώρα και οι δυο έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους.

gossip-tv.gr