Αλέξανδρος Ρήγας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος βρισκόταν σε φωτογράφιση για την νέα σειρά που ετοιμάζει «Room Service», ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Οι συνεργάτες του που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μαζί του κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (αξονική τομογραφία) στα επείγοντα του νοσοκομείου και οι πρώτες εξετάσεις, έδειξαν επιληπτική κρίση, η οποία αντιμετωπίζεται και θα παραμείνει για νοσηλεία στον «Ερυθρό».

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, πληροφορία που ευτυχώς διαψεύστηκε από τις ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 54χρονος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι εκτός κινδύνου, καθώς, η αδιαθεσία που ένιωσε οφείλεται σε υπερκόπωση. Ο ίδιος έχει κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα τέλεια για τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

zappit.gr