Αυτοι είναι 14 τρόποι να...ξεγελάσετε τον χρόνο δείχνοντας πάντα νέοι!

Καθώς περνάνε τα χρόνια βλέπετε κάποιές αλλαγές στο δέρμα σας και στο σώμα σας.Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που αναρρωτιέστε πως μπορούμε να σταματίσουμε την φθορά που επιφέρει ο χρόνος.

Ευτυχώς πλέον σήμερα, οι επιστήμονες-ερευνητές έχουν  προσφέει αρκετές μεθόδους και προιόντα σε μία συνεχώς εξελισόμμενη τεχνολογία σύμμαχο στην αντιμετώπιση της γήρανσης.

Θαυματουργές βιταμίνες  Α, C, E

Η κορυφαία βιταμίνη στην αντιγήρανση είναι η  βιταμίνη Α ,ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλει στη σμηγματορύθμιση, ρυθμίζει τη μελανογένεση και ένα ρωρό άλλες διεργασίες πολυ σημαντικές για ένα νεανικό δέρμα.Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση,και η βιταμίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και χαρακτηρίζεται για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της.Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό,μιλάμε για την τοπική χρήση των βιταμινών στο δέρμα.


Φωτοπροστασία από τον ήλιο

Πρέπει να βάλουμε το αντιλιακό στην καθημερινή μας φροντίδα,όλες τις εποχές και όχι μόνο στην παραλία.Επιλέξτε ένα πολύ καλό προιόν,αποτελεσματικό και στην UVA, όσο και για την UVB.

Παράγοντες που ρυθμίζουν την μελανογένεση

Ο χρόνος συνήθως μας αφήνει και κάποιες κηλίδες στο δέρμα χάνοντας έτσι την ομοιομορφία και την φωτεινότητά του.
Η αρβουτίνη το κοχικό και φυτικό οξύ και η υδροκινόνη, ρυθμίζουν τη μελανογένεση και συντελούν στην εξάλειψη των δυσχρωμιών.

Πακέτα προσφορών σε γνωστές μάρκες καλλυντικών,εδώ

Τα οξέα κάνουν το θαύμα τους

Χρησιμοποιούνται στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων σε καθημερινή βάση, αλλά και στην ενίσχυση της υδάτωσης της επιδερμίδας.Τα οξέα των φρούτων για παράδειγμα είναιγνωστό ό,τι κάνουν πολυ καλή δουλειά στον καθαρισμό του δέρματος.

Aυξητικοί επιδερμιδικοί παράγοντες

Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες προέρχονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια P.R.P. που ουσιαστικά είναι ένα υπό-προϊόν του αίματός μας, πλούσιο σε αιμοπετάλια.Είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στην ιατρική αισθιτική,πολλα υποσχόμενο.

Μικροδερμοαπόξεση

Για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να βελτιωθεί η όψη και η υφή του δέρματος από ειδική συσκευή εκτοξεύονται με πίεση μικροκρύσταλλοι οξειδίου του αργιλίου, διττανθρακικού νατρίου ή χλωριούχου νατρίου.

Δερμοαπόξεση (dermabrasion)
Αποτελεί μία πολύ απλή, αλλά κορυφαία μη-επεμβατική θεραπεία καθώς προσφέρει αποτελέσματα ορατά απο την πρώτη στιγμή. Είναι ιδανική ακόμη και για τα  πιο ευαίσθητα δέρματα ανεξαρτήτως ηλικίας. Αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή”.

Εκπτώσεις έως -50% και δωρεάν μεταφορικά σε επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς!Αttica beauty

Εμφυτεύματα

Αποκαθιστούν τις ρυτίδες και όχι μόνο! Τα τελευταία δύο χρόνια διατίθεται προϊόν υαλουρονικού οξέος, που είναι εξειδικευμένο να εξασφαλίζει την «πλήρωση» μεγάλων ελλειμμάτων, καθώς και να αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών. Τα εμφυτεύματα αποτελούν άριστο βοήθημα για την επίτευξη του στόχου που εμπερικλείεται στον όρο «γλυπτική προσώπου.

Βουτουλινική τοξίνη ή αλλαντοξίνη 
Περιορίζει ή και  καταργεί την κινητικότητα των γραμμωτών μυών, «σβήνοντας» έτσι τις ρυτίδες που οφείλονται στις μιμικές κινήσεις. Τα αποτελέσματα διαρκούν 4-5 μήνες.Χρησιμοποιείτε για την αντιμετώπιση των ρυτίδων του μετώπου, του μεσοφρύου, γύρω από τα μάτια,του άνω χείλους («ρυτίδες καπνιστή»), της κάτω γνάθου (ρυτίδες «πικρίας» αριστερά και δεξιά από το στόμα) και του λαιμού (κάθετες ρυτίδες)Τα αποτελέσματα  διαρκούν 4-5 μήνες.


Ραδιοσυχνότητες
Είναι ό,τι πιο σύγχρονο στον χώρο της τεχνολογίας και έχουν παρόμοια δράση με τα laser. Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης προσώπου, που θα ικανοποιήσει και της πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.Ποιά είναι τα αποτελέσματα

  • Την αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών
  • Τη γένεση νέων κύτταρων
  • Διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή ,και αναδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης - κύριοι παράγοντες της σφριγηλής επιδερμίδας-.

Laser 
Υπάρχουν  laser επεμβατικά και μη επεμβατικά.Διατίθεται πολλά είδη συσκευών και τεχνικών,,το καθένα επιτυνχάνει διαφορετικά πράγματα, κάποιοι τύποι laser διεγείρουν τους ινοβλάστες, γιανα παράγουν νέο κολλαγόνο, ενώ άλλοι χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των καφέ κηλίδων και των ευρυαγγειών.