Αυτή είναι η πραγματική βίλα που αγόρασε ο Γιώργος Πρίντεζης στην Σύρο

Δημοσιεύματα κεντρικών – και κυρίως ηλεκτρονικών μέσων – κάνουν αναφορά στη μεγάλη επένδυση στην οποία προχώρησε ο διεθνής συριανός μπεσκετμπολίστας, Γιώργος Πρίντεζης.

Πρόκειται για μια επένδυση μεγάλης οικονομικής αξίας που αφορά την αγορά πολυτελούς κατοικίας στην Σύρο και συγκεκριμένα, στην περιοχή «φιλέτο» Τρία Λαγγόνια της Κοινότητας Ποσειδωνίας. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Πρίντεζης αγόρασε την πρώην βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος, από τον Οκτώβρη του 2018 βρίσκεται προφυλακιστέος.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και ο συριανός αθλητής δεν αγόρασε το σπίτι του τέως υπουργού, αλλά την πολυτελή κατοικία που ανήκε στον χρηματιστή Λεωνίδα Αδαμόπουλο και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πρώην βίλα Παπαντωνίου, η οποία άλλωστε έχει πωληθεί προ πολλού αποκτώντας νέο ιδιοκτήτη εδώ και τρία περίπου χρόνια.

Ο Λεωνίδας Αδαμόπουλος υπήρξε ιδιοκτήτης τεράστιας έκτασης στα Τρία Λαγγόνια και είχε πουλήσει μέρος αυτής τόσο στον Γιάννο Παπαντωνίου, όσο και στον επικεφαλής της τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξακολουθεί μέχρι σήμερα να διατηρεί πολυτελή κατοικία στην περιοχή.

Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος της έκτασης διατήρησε ο ίδιος ο κ. Αδαμόπουλος χτίζοντας εξοχική κατοικία, η οποία ανήκε στην ιδιοκτησία του και χρησιμοποιούνταν κυρίως από τον γιο του, που διατηρεί δεσμούς φιλίας με τον Γιώργο Πρίντεζη. Αυτή είναι η βίλα που αγόρασε ο διεθνής αθλητής και σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις για την αγορά της διήρκησαν περίπου έναν χρόνο.

Όπως και να χει, πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που εδώ και πολλά χρόνια είχε σκοπό να υλοποιήσει στο αγαπημένο του νησί ο διεθνής αθλητής.