Αυτά τα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το καλοκαίρι! Είστε έτοιμοι;

Περιμένετε να πάτε διακοπές το καλοκαίρι για να βρείτε τον έρωτα; Κι όμως! Αυτά τα ζώδια θα βρουν το ταίρι τους φέτος!

Ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα καθώς υπάρχει μια χαλαρότητα και μια ξεγνοιασιά. Όμως ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα;

Λέων, Ζυγός και Ιχθύς μπορούν να γνωρίσουν τον έρωτα το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα, υπάρχουν ορισμένα μέρη που είναι πιο πιθανό να τον συναντήσουν. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε!

Λέων

ζώδια καλοκαίρι

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ο Λέων δεν είναι μόνο αυτοπεποίθηση και διάθεση για πάρτι. Είναι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός, γεννημένος για γάμο. Του αρέσει να τον αγαπούν και να αγαπά. Το φετινό καλοκαίρι τους υπόσχεται έναν έρωτα όλο τρέλα, μιας και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν το έτερον τους ήμισυ σε κάποιο κλαμπ ή μπαρ.
Ζυγός

ζώδια καλοκαίρι

Ο Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα και μάστερ του φλερτ. Του αρέσει να κάνει βόλτες με τους φίλους του σε όμορφα μέρη που αποπνέουν αισθητική και να χαζεύει το ωραίο, όπως εκείνος το ορίζει. Λατρεύει να περιτριγυρίζεται από ευφυή άτομα που θα έχουν να τους δώσουν κάτι παραπάνω και θα του προσφέρουν μια γεμάτη γνώση συζήτηση. Το φετινό καλοκαίρι ο Ζυγός θα βρει τον έρωτα σε art show, σε μια συναυλίας ή σε μια καλοκαιρινή θεατρική παράσταση, οπότε μην αργείτε να κλείσετε εισιτήρια.

Ιχθύς

ζώδια καλοκαίρι

Τον Ιχθύ αρέσει να πετά στα σύννεφα, αν και είναι ζώδιο του νερού. Ρομαντικός, τρυφερός, τρελαίνεται να ζει μεταξύ ονείρου και φαντασίας. Το ιδανικό σκηνικό για εκείνον είναι μια μεγάλη βόλτα με ματιές γεμάτες υποσχέσεις, εκεί που η λογική δεν έχει θέση. Ο έρωτας του καλοκαιριού θα τον βρει δίπλα στη θάλασσα, ή το πρωί που θα απολαμβάνει το μπάνιο του ή το βράδυ που θα παρτάρει σε κάποιο beach bar.