Αυτά είναι τα 5 βασικά στοιχεία που δείχνουν ότι έχεις την «ιδανική σχέση»

Βρίσκεσα σε μία σχέση που περνάς πoλύ όμορφα ,και αισθάνεσα φουλ ερωτευμένη,το ίδιο δείχνει και ο συντροφος σου.Είναι όμως κάποιες στιγμές που νοιώθεις μια ανασφάλεια,ένα φόβο,μήπως τα βλέπεις εσύ όλα ιδανικά και δεν είναι;΄΄Η μήπως όντως "σου έπεσε ο πρώτος αριθμός του λαχείου;"Παρακάτω σου έχω 5 προυποθέσεις για να τσεκάρεις αν βρίσκεσαι στην τέλεια σχέση.

Τον εμπιστεύεσαι απόλυτα

Χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει σωστή σχέση,είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης.Αν έχεις φτάσει δε ,στο σημείο που να μην κρατάς καμοία "πισινή" τότε αυτό είναι πολύ καλό σημάδι ό,τι έχεις δίπλα σου τον σωστό άνθρωπο και σου εύχομαι να μην διαψευστείς.


 

Όταν είστε μαζί περνάτε καλά

Μπορεί να περνάς καλά με τις φίλες σου όταν είστε μαζί, αλλά είναι βασικό να περνάς καλά και με τον συντροφό σου.Σου αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί,είναι και φίλος σου, μιλάτε,διασκεδάζετε, γελάτε...πολύ σημαντικό αυτό πιστεψέ με.

Αμοιβαίος σεβασμός στον χρόνο και τον χώρο του άλλου.

Χωρίς να υπάρχει αυτό το στοιχείο...δεν προχωράει καμοία σχέση!Θα πρέπει ο ένας να σέβεται τα "θέλω" του άλλου,την ιδιοτικότητά του, την ελευθερία,τον χρόνο και τον χώρο του.

Σχετική εικόνα

Υπάρχει τρυφερότητα στην σχέση

Η σχέση δεν σας έχει κουράσει,μπορεί να είστε αρκετό καιρό μαζί αλλά αυτό σημαίνει ό,τι υπάρχει οικειότητα  και τρυφερότητα. Κάποιες φορές μπορεί ...να ταράζετε τα νερά..αλλά απολαμβάνετε αυτή την σχέση χωρίς να θέλετε να αλλάξει κάτι.


Στηρίζει και θαυμάζει ο ένας τον άλλον

Πάντα ο ένας θα υποστηρίξει τον άλλο, θα είναι δίπλα του σε κάθε δυσκολία, χωρίς βέβαια να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα,αυτό είναι και η έννοια τις ανιδιοτελούς αγάπης.Πάντα επικροτείται και συμπαραστέκεσται στο άλλο σας μισό.

Αν αναγνωρίζεις  αυτά τα στοιχεία στην σχέση σου, μην έχεις καμοιά ανησυχία οτι είσαι με τον σωστό άνθρωπο.Και να το απολαύσεις.