Αδιανόητο περιστατικό! Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί της Καλύμνου όπου 5χρονο παιδί διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο όταν η μητέρα του το άφησε κλειδωμένο στο όχημα και μετά πήγε κανονικά στην δουλειά της.

Για καλή του τύχη το παιδί, το εντόπισε ένας τουρίστας ο οποίος άμεσα ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr, καθώς ο τουρίστας περπατούσε στην παραλιακή οδό Πόθιας-Καλύμνου το απόγευμα της Δευτέρας , διαπίστωσε ότι ένα μικρό παιδί υπέφερε κλειδωμένο μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Σοκαρισμένος, ειδοποίησε αμέσως έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος αφού έσπασε το παρμπρίζ, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.

Στην συνέχεια κάλεσε το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου το οποίο εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο, με τους διασώστες να καταφέρνουν να συνεφέρουν το άτυχο παιδί.

Τέλος καλό όλα καλά για το παιδάκι το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr εργαζόταν σε κοντινό χώρο και της ζητήθηκε από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος της έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.