6 εκπλήξεις για να "τρελάνεις" τον σύντροφό σου

1η Έκπληξη

Μπορείς καθώς είναι στην δουλειά του, χωμένος μέσα στην πίεση και τα προβλήματα,να του στείλεις ένα μήνυμα έκπληξη...που θα του εξάψεις την φαντασία,και θα του φτιάξεις την διάθεση..."θα θελα να να σουν εδώ τώρα γιατί..."ή μπορείς απλά να στείλεις μία selfie...την κατάλληλη selfie που θα τον ξεσηκώσει.

2η Έκπληξη

Το...κλασικό πια στριπτίζ,αλλά και με σίγουρα αποτελέσματα καθώς πάντα εξιτάρει έναν άνδρα ένα αργό αισθησιακό στριπτίζ.Άν είσαι άντρας,ζητησέ της να γδuθεί αργά μπροστά σου, έχοντας την μουσική που σας αρέσει.

Κάλεσέ τον/την για ταινία όπως κάνατε στα πρώτα ραντεβού. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν μένετε μαζί! Πάρε ένα καλό κρασί, ντύσου όμορφα, κοινώς πέτα τις φόρμες ακόμη κι αν είσαι σπίτι, περιποιήσου τον εαυτό σου, άναψε κεριά και η ατμόσφαιρα αρκεί για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που πρέπει!

3η Έκπληξη

Καλεσέ τον με μήνυμα στο κινητό του, να έρθει σπίτι να δείτε ταινία,ακόμα και αν μένετε μαζι.Έννωειτε ό,τι δεν θα εμφανιστεις με τις πυζάμες, αλλά θα βάλεις κάτι όμορφο θα περιποιηθείς,φτιάξε και ατμόσφαιρα και όλα τα άλλα θα έρθουνε...

 

4η Έκπληξη

Ετοιμάσεται το υπνοδωμάτιο σωστά φτιαγμένο,ετσι ώστε όταν επιστρέψει από την δουλειά να τον περιμένει μια χαλαρωτική βραδιά με μασάζ...δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

5η Έκπληξη

Μπορείτε να διαλέξετε ένα μέρος έξω από το σπίτι, σε κάποια βόλτα,ή και στο σπίτι και  ξαφνικά και έτσι στα γρήγορα να ..ανάψουν τα αίματα...είναι άκρως αναζωογονητικό.

6η Έκπληξη

Ένα παιχνίδι...που πολύ θα του αρέσει..Γράψτε σε χαρτάκια ο καθένας τι του αρέσει να κάνει στο σεξ ή τι να σας κάνει ανακατέψτε τα τραβήξτε κλήρο..και το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.