5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΤΙΑ

Είναι αλήθεια ό,τι αν ξέρεις κάποια tips στο μακιγιάζ μπορεί να αλλαξεις όλα σου τα χαρακτηριστικά,από μεγάλη μύτη,λεπτα χείλη ή μικρά μάτια...με την σωστή καθοδήγηση μπορείς να κρύψεις ή να διωρθώσεις αν θές, κάποιες ατέλειες.


Δείτε λοιπόν, τι  να προσέξετε:

1.Ας ξεκινήσουμε με τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Θα πρέπει να δώσετε ένα σωστό πάχος στα φρύδια σας, που αυτό σημαίνει ούτε πολύ χοντρά ούτε και πολύ λεπτά φρύδια.Δώστε ένταση στην καμπύλη του φρυδιού με αυτον τον τρόπο τα μάτια θα φαίνονται περισσότερο.Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ είναι να απλώσετε μία σκία σε ανοιχτή απόχρωση ακριβώς κάτω από τα φρύδια και λίγο highlighter στο κέντρο της καμπύλης.

2.Παλ και ανοιχτά χρώματα στο πάνω βλέφαρο ώστε να δώσουν φώς στα μάτια σας και να φαίνονται πιο μεγάλα.Τελειώνετε με την σκιά βάζοντας σκούρο χρώμα στην εξωτερική γωνία του ματιού,και πάλι με αυτο τον τρόπο θα φαίνονται πιο μεγάλα.

3.Αν βάλετε μολίβι για περίγραμμα τοποθετήστε το από την μέση του ματιού, τραβώντας το λίγο πιο έξω και να δώσετε περισσότερο μήκος στα μάτια.

4. Μην φοβηθείτε το λευκό μολύβι ματιών στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, έτσι τα μάτια θα φωτίσουν αμέσως δείνοντας την ψευδαίσθηση ό,τι είναι μεγάλα.

5.Επιλέξτε mascara που δίνει μήκος και όχι όγκο. Αν οι βλεφαρίδες σας έχουν όγκο αυτόματα τα μάτια σας θα χαθούν...οπότε προσέξτε την mascara.Τέλος για καλύτερα αποτελέσματα δώστε έμφαση από την μέση του βλεφάρου και προς την εξωτερική γωνία του ματιού.