5 ημέρες στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων... την ΑΝΔΡΟ! ...Το νησί "κόσμημα", που σπάει όλα τα στερεότυπα

Το νησί “κόσμημα”, που σπάει όλα τα στερεότυπα για τις Κυκλάδες, μας περιμένει!

Το νησί με τις μεγάλες αντιθέσεις, από τη μια πλευρά με τα άνυδρα κυκλαδίτικα τοπία, τα λευκά σπιτάκια, τα ξωκλήσσια και το μεγαλειώδες φως των Κυκλάδων και από την άλλη γεμάτο με καταρράκτες,φαράγγια και πλαγιές πνιγμένες στη βλάστηση και στο πράσινο!

Οι χρυσαφένιες αμμουδιές με τα κρυστάλλινα διαυγή νερά στις αποχρώσεις του τυρκουάζ, που συχνά σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί της Καραιβικής, η αρχοντιά της, η μοναδική αρχιτεκτονική, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια και τα σπίτια των εφοπλιστών και των καπεταναίων που μαζί με τους περιστεριώνες και τους νερόμυλους αποτελούν αληθινά έργα τέχνης, η υψηλή αισθητική, τα εξαιρετικά μουσεία, με κορυφαίο το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η διασκέδαση και το καταπληκτικό φαγητό κάνουν την Άνδρο ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό!

Στη δική μας περίπτωση όλα αυτά συνδυάζονται πρώτον με μια μεγάλη παρέα ποιοτικών ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από θετικότητα, επιθυμία για επικοινωνία, χαρά, ανθρώπινη επαφή και προσωπική ανάπτυξη, στη συνέχεια με ένα υπέροχο ξενοδοχείο και με εκδρομές και γύρο του νησιού και φυσικά με στροφή στην Αρμονία και τη Δημιουργικότητα με πρωτοποριακά σεμινάρια!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26-30 Αυγούστου

ΠΕΡΙΟΧΗ: Η Αρχόντισσα Άνδρος με τις χρυσαφένιες αμμουδιές, τα πανέμορφα τοπία και τη μοναδική αρχιτεκτονική!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Harmony & Creativity : Το 22ο retreat μας είναι γεγονός! Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός με προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (δύο ώρες τη Δευτέρα, δύο ώρες την Τρίτη, δύο την Τετάρτη και μία ώρα και 30 λεπτά την Παρασκευή) και ομαδικό Coaching (δύο ώρες τη Δευτέρα, δύο ώρες την Τρίτη, δύο την Τετάρτη και μία ώρα και τριάντα λεπτά την Παρασκευή ) Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής):

Πώς να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο: Η διακριτική γοητεία της ομοδιηγητικής αφήγησης

Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς ανάλογα με τον τρόπο που την χειρίζεται ο συγγραφέας μπορεί να καθηλώσει ή να “ξενερώσε锨τον αναγνώστη.Το σεμινάριο θα σας διδάξει τα μυστικά των τεσσάρων ειδών πρωτοπρόσωπης αφήγησης (με αφηγητή τον πρωταγωνιστή, με αφηγητή άλλο κεντρικό χαρακτήρα, με αφηγητή περιφερειακό χαρακτήρα και με πολλαπλούς αφηγητές), τονίζοντας τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθώς και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγετε για να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο.

LIFE COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη)

“Πώς θα αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και τη συναισθηματική σου ωριμότητα”- Μια διαφορετική πρωτοποριακή προσέγγιση.

Το “έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” λέει ο λαός και πολύ συχνά αυτό μας προβληματίζει, γιατί πώς γίνεται, ενώ είμαστε διαπιστωμένα έξυπνοι, να κάνουμε τόσα λάθη και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επιλογές και να μην μπορούμε να βρούμε την ικανοποίηση στη ζωή μας;

Οι έρευνες δείχνουν ότι η ικανοποίηση από τη ζωή και η επιτυχία, ακόμη και η επαγγελματική, προέρχονται κυρίως από την υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και πολύ λιγότερο από το υψηλό IQ! Οι άνθρωποι με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα χαρακτηρίζονται από αυτογνωσία και ισορροπία, κατανόηση των συναισθημάτων τους, ψύχραιμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ενσυναίσθηση και συμπόνια,καταλαβαίνουν τα συναισθήματα των άλλων, γνωρίζουν να θέτουν υγιή όρια και να επικοινωνούν ουσιαστικά. Δεν είναι ούτε οι ψυχροί και απαθείς ούτε αυτοί που κυριαρχούνται και άγονται και φέρονται από τα συναισθήματά τους, για αυτό το λόγο είναι ισορροπημένοι και αποτελεσματικοί στη ζωή τους!

Με μια διαφορετική πρωτοποριακή προσέγγιση της Νίκης Ορφανουδάκη σε αυτό το ζήτημα, η οποία συνδυάζει γνωσιακό-συμπεριφοριστικό coaching, εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο coaching, Mindfulness και Assertiveness Training,θα εξετάσουμε αναλυτικά και συγκεκριμένα τους τομείς στους οπο[ιους χρειάζεται ανάπτυξη η συναισθηματική νοημοσύνη του καθενός ξεχωριστά (τα αποτελέσματα του test προσωπικότητας δεν ανακοινώνονται δημόσια στην ομάδα) και στη συνέχεια τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί η συναισθηματική νοημοσύνη και η συναισθηματική ωριμότητα σε κάθε τομέα ξεχωριστά.

Οι συμμετέχοντες λοιπόν μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν ήδη αρχίσει να “δουλεύουν” αυτά που τους απασχολούν και θα φύγουν με τα κατάλληλα εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στο μέλλον.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ:

5 ημέρες στην Αριστοκράτισσα των Κυκλάδων

To πρώτο μας πολυήμερο retreat το διοργανώσαμε στο Andros Holiday Hotel, περάσαμε υπέροχα, το αγαπήσαμε, το θυμόμαστε συχνά με νοσταλγία και για αυτό περιμένουμε με μεγάλη χαρά να ξαναφιλοξενηθούμε σε αυτό! Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, υψηλή αισθητική, λουλούδια και κήπο, μεγάλη πισίνα με υφάλμυρο νερό, δύο υπέροχα εστιατόρια με καταπληκτική θέα, bar στο χώρο της πισίνας, ιδιωτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, γήπεδο τένις και βιβλιοθήκη,μας περιμένει για να μας προσφέρει ώρες ξενοιασιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης! Τη μέρα βουτάμε στο λαμπρό φως των Κυκλάδων και στο πανέμορφο θαλασσινό τοπίο και η νύχτα μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη από τη μαγεία του φεγγαριού στη θάλασσα και το ρομαντικό περιβάλλον με τους φοίνικες, το φωτισμό και την πισίνα!

Για να ονειρευτούμε εκ των προτέρων τη διαμονή μας στο Andros Holiday Hotel κάνουμε κλικ εδώ: https://www.androsholidayhotel.gr/el/

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT

Όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές!

Αν κάποιος επιθυμεί να έρθει στην Άνδρο και να αναχωρήσει με άλλα δρομολόγια πλοίων, μπορεί φυσικά να το κάνει. Σε αυτήν την περίπτωση θα αφαιρέσει από το συνολικό ποσό της συμμετοχής 38 ευρώ, που είναι η τιμή των εισιτηρίων.

Οι εκδρομές στο νησί θα γίνουν με λεωφορείο τουριστικού γραφείου και η συμμετοχή θα είναι μικρή, γιατί τα έξοδα θα μοιραστούν σε αυτούς που θα συμμετέχουν στις εκδρομές. Παρακαλούμε να δηλώσετε όσοι το επιθυμείτε συμμετοχή, έτσι ώστε να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων, για να κλείσουμε πούλμαν ανάλογου μεγέθους.

5 ημέρες στην Αριστοκράτισσα των Κυκλάδων

Δευτέρα 26 Αυγούστου

7 παρά τέταρτο: Αναχώρηση με πούλμαν από τα γραφεία μας για το λιμάνι της Ραφήνας.
Η διεύθυνσή μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).
7.55: Το πλοίο σαλπάρει από το λιμάνι της Ραφήνας, πέντε υπέροχες μέρες μας περιμένουν!
9.45: Πατάμε το πόδι μας στο αρχοντονήσι, έτοιμοι να ανακαλύψουμε τους πολυάριθμους θησαυρούς που κρύβει!
10.00: Αναχώρηση για τη Χρυσή Άμμο
.
Σε πέντε λεπτά περίπου φτάνουμε σε μία από τις πιο φημισμένες παραλίες των Κυκλάδων, που και μόνο το όνομά της είναι δηλωτικό της ομορφιάς της!

Βρίσκεται σε έναν απόλυτα προστατευμένο φυσικό όρμο και το χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα της άμμου, που είναι λεπτή σαν πούδρα, σε συνδυασμό με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και φυσικά ούτε και εμάς!

Η παραλία είναι οργανωμένη και μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε, να απολαύσουμε τις ξαπλώστρες μας, τους καφέδες,τα αναψυκτικά και τις μπύρες μας ή και να φάμε, αν πεινάσουμε!

Εμπρός λοιπόν για το πρώτο μας υπέροχο μπάνιο στην Άνδρο!

Η ζωή είναι ωραία!

2.00 μμ. Check-in στο ξενοδοχείο.
To Andros Holiday Hotel μας υποδέχεται με την ξεχωριστή φιλοξενία του και είμαστε έτοιμοι για να το απολαύσουμε! Ξεκούραση και χαλάρωση στα δωμάτιά μας ή στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες της πισίνας και της παραλίας, κολύμπι ή καφέδες στο υπέροχο μπαρ μαζί με κουβεντούλα και γέλιο ή ακόμη και βόλτα στο Γαύριο, τα πάντα είναι στη διάθεσή μας!

7.00 μμ – 9.00 μμ: Σεμινάρια. Ξέρουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή, γνωρίζουμε όμως να απολαμβάνουμε και την αρμονία και τη δημιουργικότητα!

9.30: Βραδινή έξοδος στο Γαύριο. Εξαιρετικά ταβερνάκια, εστιατόρια και μπαράκια μας περιμένουν! Όσοι θέλουν να φάμε όλοι μαζί σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, ας μας ενημερώσουν για να κλείσουμε τραπέζι. Η πρόταση περιλαμβάνει και συνέχεια σε ένα από τα πιο γνωστά και ατμοσφαιρικά μπαράκια της Άνδρου!

Τρίτη 27 Αυγούστου

Δεν το πιστεύουμε ότι ξυπνήσαμε μέσα σε τόση ομορφιά, κι ακόμη είμαστε στην αρχή!

8.00-10.30: Πρωινό
11.00-13.00: Σεμινάρια
13.30 Αναχώρηση για Αποίκια, Σάριζα, Πυθάρα.

Ήρθε η ώρα για βουτιά στο πράσινο της Άνδρου! Μετά από μια υπέροχη διαδρομή φτάνουμε στα φημισμένα Αποίκια, ένα χωριό χτισμένο στην κατάφυτη πλαγιά του όρους Πετάλου, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος μέχρι την Ικαρία και με μοναδικά νεοκλασικά σπίτια. Θα πιούμε ιαματικό νερό από την πηγή της Σάριζας και θα επισκεφτούμε την Πυθάρα, για να βιώσουμε κι εμείς την ομορφιά του “Νεραιδότοπου”, όπως την αποκαλεί η λαική παράδοση.
Τα άφθονα και κρυστάλλινα νερά της δημιουργούν έναν εκπληκτικό βιότοπο, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και λιμνούλες όπου αφθονεί η υδρόβια ζωή. Το τοπίο είναι καταπράσινο κι εδώ μπορεί κανείς να βρει σπάνια είδη φυτών και αγριολούλουδων, πολλά και διαφορετικά είδη πουλιών, καθώς και αρκετά αμφίβια!

15.30: Αναχώρηση για την παραλία του Αγίου Πέτρου. Είμαστε σε κυκλαδονήσι, παρόλο που το τοπίο μας έχει κάνει προσωρινά να το ξεχάσουμε, και ήρθε η ώρα για κολύμπι στη μεγαλύτερη παραλία του νησιού. Ό Άγιος Πέτρος είναι μια από τις πιο κοσμικές παραλίες της Άνδρου και φυσικά η χρυσαφένια αμμουδιά και τα κρυστάλλινα διαυγή νερά του, μας προσκαλούν για κολύμπι και χαλάρωση!

Επειδή σίγουρα μετά από όλα αυτά θα πεινάσουμε, όσοι θέλουμε μπορούμε να φάμε σε ταβερνάκι. Τα ταβερνάκια και το φαγητό της Άνδρου τα δοκιμάσαμε στο παρελθόν και μας έχουν μείνει αξέχαστα!

6.30-7.00. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ήρθε η ώρα της ξεκούρασης!

10.00. Βραδινή έξοδος. Ένα από τα πιο όμορφα και φημισμένα μπαράκια της Άνδρου έχουμε την τύχη να το έχουμε δίπλα στο ξενοδοχείο μας! Όσοι θέλουμε μπορούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε παρέα ένα ξεχωριστό βράδυ!

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Καλημέρα! Βαθιά ανάσα στον καθαρό μυρωδάτο αέρα του Αιγαίου και με την ψυχή γεμάτη ευγνωμοσύνη ξεκινάμε τη μέρα μας!

8.00-10.30 πρωινό
11.00-13.00 σεμινάρια
13.30: Αναχώρηση για Μπατσί. Το Μπατσί, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο ψαροχώρι, είναι από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας ήδη από τη δεκαετία του 70. Σήμερα, γραφικό και παράλληλα κοσμικό, μας περιμένει, για να περάσουμε μια ξένοιαστη καταπληκτική μέρα στη θάλασσα! Η αμμουδιά του, μεγάλη, απάνεμη, οργανωμένη και με τη χαρακτηριστική χρυσή άμμο και τα υπέροχα νερά του Αιγαίου μας χαρίζει κολύμπι και χαλάρωση, ενώ τα ξεχωριστά ταβερνάκια του ενώνουν την παρέα μας, για να γευτεί το μοναδικό ανδριώτικο φαγητό και να μοιραστεί στιγμές επικοινωνίας, γέλιου και χαράς! Τι λέτε να πάμε και προς την Πίσω Βρύση, να συναντήσουμε τις νεράιδες, που η λαϊκή παράδοση λέει ότι ζούσαν εκεί;
17.30: Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμαζόμαστε για το βράδυ!
22.00: Μπατσί by night! Αν δε δει κάποιος το Μπατσί τη νύχτα,είναι σαν να μην το έχει δει ποτέ! Το κοσμοπολίτικο θέρετρο μεταμορφώνεται με τα φώτα της νύχτας, τα άστρα και το φεγγάρι σε έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τόπο, που όμως σφύζει από ζωή και κέφι! Μας περιμένουν όλες οι μορφές της διασκέδασης και μπορούμε να επιλέξουμε από το πιο χαλαρωτικό μέχρι το πιο ξέφρενο! Η νύχτα είναι δικιά μας!

Πέμπτη 29 Ιουλίου

Ανοίγουμε τα μάτια μας γεμάτοι προσμονή! Μια βουτιά στην αρχοντιά και την ομορφιά μας περιμένει!
8.00-10.30 πρωινό
10.30: Αναχώρηση για τη Χώρα. Ας μην καθυστερήσουμε, για να προλάβουμε, όσοι θέλουμε να το επισκεφτούμε, στις 12.00 τη δωρεάν ξενάγηση που έχει το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

11.30: Μια Χώρα, μοναδική, διαφορετική από τις άλλες, αφού ο αέρας της αρχοντιάς “φυσάει” σε κάθε στενό της.
Είναι πατρίδα πολλών εφοπλιστών και καπεταναίων και η μεγαλοπρέπειά της αναδεικνύεται από τα νεοκλασικά αρχοντικά με τις καταπράσινες αυλές, τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα μαρμαρόστρωτα δρομάκια και τα σημαντικά μουσεία της,
Βιώνουμε στη βόλτα μας την αρχοντική ενετική αύρα που αποπνέει και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από άλλη εποχή και το μάτι μας χορταίνει από το γαλάζιο της θάλασσας, τις κατάφυτες διπλανές ρεματιές και το λευκό των κυκλαδίτικων σπιτιών.

Ο καφές και τα παραδοσιακά γλυκά κάτω από τη σκιά των πλατάνων της πλατείας μπορούν να μας προσφέρουν ένα απόλυτα χαλαρωτικό διάλειμμα ανάμεσα στην επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και στη βόλτα μας.

Όσοι θέλουμε να επισκεφτούμε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή (γενική είσοδος 5 ευρώ), μπορούμε να θαυμάσουμε συλλογή έργων Σύγχρονης και Μοντέρνας Τέχνης σημαντικών ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών καθώς και περιοδικές εκθέσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών.

2.00 Άχλα (καιρού επιτρέποντος, γιατί μπορούμε να πάμε μόνο με καραβάκι)

Μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, που αποτελεί μοναδική εμπειρία! Ένας μικρός κλειστός όρμος, με θάλασσα που δεν την πιάνει ακόμη και ο πιο δυνατός αέρας, ψιλό λευκό βοτσαλάκι και άμμο και νερά με μοναδικό σμαραγδένιο χρώμα!

Τα Άχλα δεν είναι μόνο η παραλία είναι ένας σημαντικός βιότοπος με εντυπωσιακά πλατάνια σε απόσταση μια ανάσα από την θάλασσα. Στην παραλία Άχλα εκβάλει ο ποταμός Άχλας, ένας από τους 3 μεγάλους ποταμούς της Άνδρου. Τα νερά του τρέχουν ακόμη και το καλοκαίρι μέχρι τον Αύγουστο. Ο ποταμός αναβλύζει από τις πλαγιές των βουνών της Βουρκωτής και εκβάλλει στο Αιγαίο.

Μια καταπράσινη ρεματιά και μια μαγευτική διαδρομή στο πλατανοδάσος απλώνεται πίσω από την παραλία Άχλα. Μικροί καταρράκτες που καταλήγουν σε βάθρες που προσφέρονται για κολύμπι, κάτω από αιωνόβια πλατάνια, ένα σπάνιο φαινόμενο στα Κυκλαδονήσια. Αν είμαστε τυχεροί θα συναντήσουμε καβούρια του γλυκού νερού, χέλια, νεροχελώνες, λαγούς, πέρδικες και σπάνια αποδημητικά πουλιά και πολύχρωμες λιβελούλες.

Σημείωση: Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει στην εκδρομή στα Άχλα, μπορεί να ευχαριστηθεί την παραλία της Χώρας. Σε περίπτωση που δεν μας επιτρέψει ο καιρός να πάμε στα Άχλα, δεν θα τα βάψουμε μαύρα! Ετοιμάζεται εναλλακτικό πρόγραμμα – έκπληξη!

6.00 περίπου υπολογίζουμε ότι θα έχουμε επιστρέψει στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τη μεγάλη βραδιά!

9.30 :Πάρτυ στην πισίνα του ξενοδοχείου! Στο μαγευτικό περιβάλλον της πισίνας του Andros Holiday Hotel χορός, γέλιο και διασκέδαση! Η παράδοση των πάρτυ μας κρατιέται ζωντανή και φυσικά η παρέα μας περνάει μια αξέχαστη βραδιά!

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Όχι δε θέλουμε να φύγουμε! Πώς φεύγει κανείς από τόση ομορφιά και τόσο καλή παρέα; Ευτυχώς έχουμε ακόμη μια μέρα μπροστά μας!

8.00-10.30: Πρωινό
10.30-12.00: Σεμινάρια
12.00: Check-out

Μας μένουν λίγες ακόμη ώρες, για να απολαύσουμε την Άνδρο και μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο! Πρότασή μας είναι να απολαύσουμε την πισίνα και την παραλία του ξενοδοχείου μας και να φάμε, όσοι πεινάμε στο εξαιρετικό εστιατόριό του.Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να κάνει τη βόλτα του στο Γαύριο και να κάνει και τις τελευταίες αγορές σε παραδοσιακά γλυκά και καλούδια!

16.00: Το πλοίο σαλπάρει για Ραφήνα. “Αριστοκράτισσα”, είμαστε σίγουροι ότι θα σου ξανάρθουμε! Θα μας λείψεις!
18.00: Άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν.
19.00: Άφιξη στα γραφεία μας. Είμαστε πανέτοιμοι για την καινούρια σεζόν, που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας, ακόμη πιο κοντά στην Αρμονία και τη Δημιουργικότητα! Να έχουμε ένα υπέροχο Φθινόπωρο και.. ραντεβού στο επόμενο retreat στις 16-17 Νοεμβρίου!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι 4 διανυκτερεύσεις στο Andros Holiday Hotel, ο φόρος διαμονής,τα πρωινά κάθε μέρα, δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία του ξενοδοχείου, η μετάβαση και η επιστροφή με πούλμαν προς και από το λιμάνι της Ραφήνας, τα εισιτήρια των πλοίων και η παρακολούθηση των σεμιναρίων.

280 ευρώ το άτομο σε δίκλινο (+58 το μονόκλινο)

Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 160 ευρώ μέχρι τις 12 Αυγούστου (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας) και να εξοφληθεί το συνολικό ποσό μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Παρακαλούμε, επειδή ακόμη είναι υψηλή τουριστική περίοδος, να μην καθυστερήσετε την προκαταβολή, γιατί μετά θα δυσκολευτούμε να κρατήσουμε τα δωμάτια!

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/678355169196818/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις μέχρι τις 12 Αυγούστου, επιστρέφεται όλο το ποσό. Μετά δεν επιστρέφεται σε κανέναν και για κανένα λόγο, γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια, να αγοραστούν τα εισιτήρια του πλοίου και να κλειστεί ανάλογο πούλμαν.
Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Το Harmony& Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).