5 αιθέρια έλαια "ΘΗΣΑΥΡΟΙ" για το δέρμα

1.Αιθέριο Έλαιο  Καρότου

Το αιθέριο έλαιο του καρότου,είναι γνωστό και διαδεδομένο συστατικό στα προϊόντα προστασίας του δέρματος.Βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος και την φωτεινότητα.
Πως να εφαρμόσουμε: Προσθέστε 1 σταγόνα έλαιο καρότο στην ενυδατική σας κρέμα σώματος ή  προσώπου και τέλος και οι διχρωμίες.

2.Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας
Έχετε αϋπνία; ύποφέρεται από πονοκεφάλους,νοιώθεται κουρασμένη; Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι  αυτό που μπορεί να αναζωογονήσεικαι να βοηθήσει στην αϋπνία, και τους πονοκεφάλους.Είναι από τα λίγα έλαια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω στο δέρμα χωρίς να αραιωθεί.
Πως γίνετε η εφαρμογή: Στην λοσιόν σώματος που χρησιμοποιείτε προσθέστε 1-2 σταγόνες ελαίου λεβάντας,ανακατέψτε και απλώστε πάνω στο δέρμα.Για να κοιμηθείτε σαν μωρό...ρίξτε 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας σε ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτε το κάτω από το μαξιλάρι.

3.Αιθέριο Έλαιο Μαργαρίτας
Το έλαιο μαργαρίτας είναι ιδανικό για να αντιμετωπίσει την κόπωση και το άγχος.Όσο αφορά το δέρμα, το έλαιο μαργαρίτας, είναι ικανό να απαλύνει ,και να μαλακώσει το ερεθισμένο δέρμα από κάλους.
Πως γίνετε η εφαρμογή: 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου μαργαρίτας βάλτε την στην ενυδατική κρέμα ανακατώστε απαλά και απλώστε στο δέρμα κάθε μέρα, για ενυδάτωση και να μαλακώσετε το δέρμα. Τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιείστε για ανακούφιση και σε πρησμένο δέρμα.

4.Αιθέριο Έλαιο από Γεράνι
Το αιθέριο έλαιο γερανιού βοηθάει στα δέρματα με ακμή και στις πληγές για να κλείσουν.Αν αισθάνεστε πνευματικά κουρασμένη αν το άνχος έχει κατακλείσει την ζωή σας το αιθέριο έλαιο γερανιού είναι η κατάλληλη επιλογή για να ανακτήσετε την αισιοδοξία που σας χρειάζετε, την αυτοπεποίθηση και την χαρά!
Πως γίνετε ηεφαρμογή: Προσθέστε 2 σταγόνες στην ενυδατική σας κρέμα και θα δείτε την ζωή με άλλη διάθεση!

5. Αιθέριο Έλαιο Τσαγιού
Το άρωμα του τσαγιού δίνει την αίσθηση της δροσιάς και της αναζωογόνησης. Το αιθέριο έλαιο του  χρησιμοποιείτε για την καταπολέμηση της πυτιρίδας. Προστατεύει από τους μύκητες,καθαρίζει το δέρμα.
Πως να εφαρμόσετε: Απλώστε το απευθείας πάνω στο ερεθισμένο δέρμα,και κάντε συχνά μασάζ στο σημείο.