3 μυστικά για να "πολεμήσεις" την κυτταρίτιδα!

Κυτταρίτιδα και διατροφή

Η λύση για την εξαφάνηση της κυτταρίτιδας βρίσκεται στην έξυπνη διατροφή και την σωστή άσκηση.

Κυτταρίτιδα και κατακράτηση υγρών

Η κατακράτηση υγρών επιδεινώνει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, μας δείχνει με περισσότερα κιλά και πιο φουσκωμένες. Τι μπορούμε να κάνουμε γιαυτό; Αρχικά, πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωση ζάχαρης, αλλά και η κατανάλωση αλατιού.Πίνεται πολύ νερό και οποσδοίποτε και εντάξτε επίσης στην διατροφή σας περισσότερα λαχανικά και διουρητικά τρόφιμα, όπως τα σπαράγγια αλλά και φρούτα. Επίσεις κάτι που είναι πολυ αποτελεσματικό είναι το λεμφικό μασάζ που ευνοεί την κυκλοφορία,αυτό μπορείτε να το επιτυνχάνετε και κάνοντας μόνες σας μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις κάθε μέρα, στα σημεία που έχετε περισσότερη κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα.

Κάψτε το λύπος!...δείτε πώς

Υιοθετήστε μία διατροφή που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την μυική σας μάζα και να κάψετε το λίπος. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Κάντε μικρά και τακτικά γεύματα, καταναλώστε πολλές σαλάτες, στραφείτε στις τροφές που έχουν πρωτεΐνες για να διατηρήσετε ή να αυξήσετε τη μυική σας κατάσταση και να καίτε μόνο λίπος.Αποφύγετε τα τρόφιμα με συντηρητικά και λιπαρά. Φάτε περισσότερο κοτόπουλο, ψάρια όπως είναι ο τόνος ή ο σολομός,  και επίσεις αμύγδαλα, όσπρια και γαλακτοκομικά προϊόντα.

 Η επιδερμίδα σας διψάει!

Για να καταπολεμήσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να επιτύχετε ένα περισσότερο λείο δέρμα απαραίτητο είναι  να έχετε πρωτίστως ενυδατωμένη επιδερμίδα. Πώς θα το καταφέρετε; Από την μία μέσω της διατροφής και από την άλλη μέσω των προϊόντων περιποίησης.Αρχικά ενυδατωθείτε καταναλώνοντας πολλά λαχανικά, φρούτα. σαλάτες, τσάι, φυσικούς χυμούς,και νερό. Τέλος, χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης με ενυδατικά στοιχεία ενισχύοντας έτσι την λάμψη, την ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματός σας.Και μην ξεχνάτε κάθε φορά που τα απλώνετε στο σώμα σας, κάντε ένα ήπιο αλλά  και αποτελεσματικό μασάζ.

Επιπλέον: H άσκηση βοηθά πολύ τον οργανισμό εκτός από την απώλεια λίπους,και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Μπορείτε να συνδυάσετε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με αεροβική προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.